Gratis verzending op alle bestellingen.
30 dagen retourrecht

Retourneren en ruilen

Bedankt voor het winkelen voor ons. Onze online shop biedt een uniek mode-product van onze onafhankelijke ontwerpers, terug door materiaal van hoge kwaliteit en betrouwbare productie. Onze leden van het QA-team inspecteren elk product vóór verpakking om de maximale klantentevredenheid te garanderen.

Retour- en ruilbeleid

-Koop kan worden geretourneerd of geruild binnen 30 dagen na de geleverde datum.
-Items moeten ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking met alle originele labels zijn, zorg ervoor dat alle artikelen in de verpakking intact zijn! Als dit niet het geval is, is de koper verantwoordelijk voor alle gemaakte kosten en wordt er geen restitutie verleend.
Koper is verantwoordelijk voor de retourzendingskosten en alle gerelateerde kosten. Voor onze zilveren, gouden en platina-leden komt u mogelijk in aanmerking voor ons vergoedingsprogramma voor retourzending. Raadpleeg ons ledencentrum voor gedetailleerde informatie.

Aankoop komt niet in aanmerking voor retourzending

-Eindelijke item (s) komen niet in aanmerking voor teruggave of omruiling.
-U moet ons een e-mail sturen met een afbeelding van het probleem / defect nadat u het retour- / ruilverzoek online hebt ingediend.

Snelle terugbetaling:

Stuur de geretourneerde aankoop in de originele verpakking met het originele etiket terug naar ons retourcentrum. We zullen binnen een week een terugbetaling uitvoeren op uw oorspronkelijke betaalmethode.